Rettegés

2024.06.28. 11:20

Egyre nagyobb gondot okoznak az erőszakos migránsok Ausztriában

A V4NA cikke szerint molesztálják a fiatal lányokat és egymást is összeverik, ha kulturális nézetkülönbségek alakulnak ki.

MW

Illusztráció: Illegális bevándorlók várakoznak kordonok között az ausztriai Spielfeld és a szlovén Sentilj közötti határátkelőhely osztrák oldalán 2015. november 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

„Aki bántalmazza a gyermekeinket, annak csak annyit lehet mondani: tűnjetek haza!” – reagált az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) arra, hogy Ausztriában egyre több strandot tartanak rettegésben a migránsok, akik molesztálják a fiatal lányokat és egymást is összeverik, ha kulturális nézetkülönbségek alakulnak ki. Az áldozatok – akik életük végéig nem lesznek képesek feldolgozni ezeket a szörnyű bántalmazásokat –, valamint családjaik azonban nem számíthatnak semmi jóra, írja a V4NA.

A két afgán migráns által a traiskircheni uszodában több gyermek ellen elkövetett támadás is a más kultúrákból érkező illegális bevándorlók által elkövetett szörnyű erőszakos cselekmények hosszú sorába illeszkedik. Ezeknek egy közös vonásuk van: a kormányzó Néppárt és a Zöldek rendszerváltó pártok, akik Ausztriát az adófizetők költségén magasan támogatott menedékkérők Mekkájává teszik. Ehhez pedig a szociáldemokraták is asszisztálnak

– jelentette ki Michael Schnedlitz, az FPÖ főtitkára, miután két menedékkérő összesen hat gyermeket szexuálisan bántalmazott a traiskircheni uszodában. Szerinte az, hogy ez éppen Traiskirchenben történt, egyben drámai figyelmeztetés is.

Mint ismert, a település szociáldemokrata polgármestere – és a párt elnöke – legális migrációs útvonalakat követel és ellenzi az illegális migránsok deportálását. Pártja, az SPÖ pedig alig két hete a Nemzeti Tanácsban az FPÖ erre vonatkozó indítványának elutasításával megmutatta, hogy Ausztriában helye van az illegális migránsoknak, akik bármilyen bűncselekményt elkövethetnek – legalábbis így vélekedik az FPÖ. Michael Schnedlitz szerint az osztrákoknak ilyen szörnyű bűncselekményekkel mutatják meg a migránspárti politikusok, hogy mi történik, ha a totális menekültpolitikai kudarcot valló Karl Nehammer kancellár összefog a baloldallal.

A Szabadságpárt főtitkára ezért hangsúlyozta, hogy az osztrák családok és gyermekeik biztonsága érdekében szeptember 29-én változásra van szükség, amikor parlamenti választást rendeznek Ausztriában.

„Akkor azonnali menekültügyi tilalommal megálljt parancsolunk a migrációnak, amellyel a kormány számtalan erőszakos bűnözőt, erőszaktevőt és gyermekbántalmazót engedett be az országunkba. Ezt az önpusztító, hamis tolerancián alapuló befogadási kultúrát aztán felváltja majd egy kitoloncolási kultúra, hogy esténként újra biztonságban érezhessék magukat az emberek, és a gyerekeink újra úszni mehessenek anélkül, hogy rettegniük kelljen az erőszakos migránsoktól”

– emelte ki Schnedlitz. Párttársa, Lisa Gubik is reagált a témában, ő azt mondta, hogy a migránsok által elkövetett szörnyű támadások mutatják, hogy milyen állapotok lesznek egész Ausztriában, ha a kormány és a baloldal továbbra is szabad kezet kap a tömeges migráció menedzselésében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában