Krimi

2024.06.19. 10:28

Erre nincsenek szavak: a tűző napon hagytak egy néhány órás kisbabát (videó)

Hatalmas szerencse, hogy egy család észrevette a gyanúsan mozgó csomagot. A babán még a köldökzsinór is rajta volt.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A texasi Katy egyik parkjában sétált egy család, amikor döbbenetes felfedezést tettek: a hároméves kislányuk előttük biciklizett, amikor egy mozgó ruhacsomót talált az úton. 

Amikor közelebb mentek hozzá, látták, hogy egy néhány órás újszülöttre bukkantak, akit magára hagytak. Úgy tűnt, hogy nem is kórházban született, mert még a köldökzsinórja is rajta volt a babán. 

A kisgyermeket csupán egy törölközőbe csavarva hagyták a sorsára a parkban, azonban egy biztonsági kamera felvette, ahogy egy férfi elhelyezi az út szélén a gyermeket. 

„Úristen, egy baba!”

A csecsemő felfedezéséről így nyilatkozott a megtaláló asszony:

Észrevettem, hogy két aprócska lábfej mozog alatta, a férjem pedig közvetlenül mögöttem állt a kutyákkal, és kiabáltam neki, hogy: »Úristen egy baba, ez egy baba!«

A férjével azonnal értesítették a 911-es segélyhívót, a mentők perceken belül kiérkeztek, és ellátták az újszülöttet – derül ki a Metropol cikkéből. 

Az ügy egyik legborzalmasabb része, hogy a gyermeket a tűző napon hagyták, a baba 30 fokos hőségben feküdt magatehetetlenül a betonon. 

„Miután a férjem felvette, azonnal bevitte az újszülöttet az árnyékba, és vigyáztunk rá, amíg kiérkeztek a mentők. Érthetetlen, hogy miért hagy valaki magára egy csecsemőt, megdöbbentem és dühös voltam, leadhatta volna egy tűzoltóságra, egy rendőrségre, egy kórházba, bárhova. Nem tudom, hogy lehet magára hagyni egy csecsemőt” – tette hozzá a nő.

A rendőrség nyomozást indított, és a biztonsági kamera felvételei alapján körözést adtak ki a férfi ellen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!