Modern, de otthonos

2024.08.18. 07:40

Napfény, tér, luxus: minimalista otthon Győrben

Elképzelte már, milyen lehet egy olyan otthonban élni, ahol a modern design találkozik a maximális kényelemmel?

Ez a győri családi ház pontosan ezt kínálja! A letisztult vonalak, a földszínek és a hatalmas üvegfelületek egy olyan teret hoznak létre, ahol a napfény a főszereplő. A hatalmas terek és a praktikus elrendezés garantálja, hogy minden családtag megtalálja a saját kis zugát. Ráadásul a rezsi mindössze 40.000 Ft/hó!

A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

“Otthonból jeles!

Ha egy mondattal kellene összefoglalnom az érzést, amit ez a Győr-Révfalu klasszikus részén található családi ház nyújt, ezt választanám. A minimál stílus mellett az otthonosság megteremtése volt a cél, amit a sok üvegfelület, a modern, letisztult formavilág, valamint a föld színek alkalmazása kitűnően megvalósított.

A belső 2 szintes, 201,72 nm alapterületű lakótér + 3 db, összesen 25,55 nm erkély, + 37,39 nm belső udvari terasz + 49,45 nm dupla garázs alapterületű ingatlan, egy 794 nm területű telken került felépítésre 2021-ben. A ház szép időben teljesen körbenapozott.

A földszint, amely 111,58 nm alapterületű, magába foglal egy 49,45 nm alapterületű, elektromos kapuval felszerelt, dupla garázst. Az itt lakók kényelmét erősíti, hogy a lakó rész a garázsból, és az udvar felől, egy személyi bejárón keresztül egyaránt megközelíthető. A földszint helyiségei: előszoba, konyha-étkező, kamra, nappali közvetlen terasz kapcsolattal, háztartási helyiség, wc.

Az emelet (139,59 nm) helyiségei: közlekedő, 2 fürdőszoba káddal, zuhanykabinnal, külön álló wc, 4 szoba, melyek közül 3 erkély kapcsolatos. További extra, hogy az egyik szoba saját fürdőszobával és gardróbbal is rendelkezik.

Minden nő álma egy kényelmes, praktikus konyhabútor………..pont, mint itt. A beépítésre került háztartási gépek (villany sütő, indukciós villany főzőlap, mikro, hűtő fagyasztóval, mosogatógép, páraelszívó) a magas minőséget képviselik. Az előszobában, a fürdőszobákban, és a gardróbban található beépített szekrények a vételár részét képezik.

Műszaki paraméterek:

-Főfalak: 30 cm POROTHERM falazó elem.

-Válaszfalak: 10 cm vastag tégla.

-Homlokzati hőszigetelés vastagsága: 15 cm.

-Vasbeton födém 30 cm-es táblás gyapot szigeteléssel.

-3 rétegű, hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók, az erkélyeknél és a terasznál tóló-nyíló funkcióval.

-Alumínium redőnyök elektromos vezérléssel minden helyiségben.

-A fűtési mód: hőszivattyú, a hő leadó padlófűtés.

-Hőszivattyúról vezérelt, 500 l-es melegvíz tároló, készenléti melegvíz szolgáltatással.

-Födémhűtés.

-Földszinten és az emeleten beépített fénycsatornák.

-Napelem előkészítés kiépítve.

-2 kamerás, elektromos beléptető rendszer.

-LED világítás a ház egész területén.

-3 x 32 A.

-H tarifás villanyóra.

-Esővíz szikkasztóba elvezetve.

-Elektromos garázskapu.

-Kamerás beléptető rendszer.

-Elektromos vezérlésű udvari kapu.

Az ingatlan egészére jellemzők a tágas, szellős helyiségek, a finom árnyalatú falfelületek, valamint a beépítésre került anyagoknak köszönhető elegáns megoldások. Az átgondolt gépészeti tervezés eredménye, hogy a ház teljes rezsi költsége (víz, villany, kommunális szolgáltatás díja) 40.000,- Ft/hó.

A kert gondozott, füvesített, cserjékkel beültetett, automata öntöző rendszerrel felszerelt. A tavaszi-nyári-őszi családi rendezvények kiváló helyszíne, az udvaron álló pergolás kerti kiülő. A ház mellett, a zárt udvaron belül található egy további térkövezett, fedett, kimondottan nagy méretű gk. beálló. A kerti szerszámok tárolása az udvaron álló, 18 nm alapterületű tárolóban lehetséges.”

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában