Női kézilabda

3 órája

Újabb vizsgálatok várnak a Motherson Mosonmagyaróvár játékosára

Csak a jövő hét elején derül ki, mennyire súlyos Schatzl Natalie sérülése, melyet pénteken, a Budaörs elleni bajnoki hajrájában szenvedett el a balszélső.

Kisalföld.hu

A játékos hordágyon hagyta el a pályát pénteken.

Fotó: mkcse.hu

Mint arról beszámoltunk, a Motherson Mosonmagyaróvár pénteken 35–29-re legyőzte a Budaörsöt, ezzel pedig megszerezte első pontjait a bajnokságban. A sikert azonban beárnyékolta, hogy a mérkőzés 58. percében Schatzl Natalie súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. A balszélső egy hosszú indítást követően lőtt kapura, amely után rosszul ért földet. Hosszabb ápolás után a játékost hordágyon vitték le a pályáról és kórházba szállították.

Schatzlt súlyosabb szalagsérülés gyanújával vették fel a mosonmagyaróvári kórházba, amelyet az elsődleges vizsgálatok is alátámasztottak. A balszélső azóta már az MRI-vizsgálaton is túlvan, ám ennek eredményére még várni kell. A pontos diagnózis csak jövő hét elején, egy sebészeti konzílium után derül ki. További vizsgálatok is várnak akézilabdázóra, hogy pontosan kiderüljön, szükség lesz-e műtétre vagy sem, illetve mennyi kihagyás vár rá.

Schatzlt egyébként már hazaengedték és az orvosi kezelésnek köszönhetően a fájdalmai is csökkentek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában