Női kosárlabda

3 órája

NB – Pécs–Sopron klasszikus a nőknél – videók

Szombaton 17 órakor az NKA Universitas Pécs otthonában lép pályára a Sopron Basket, míg a Darazsak Sportakadémia szombaton 18 órakor a soproni Novomatic-arénában a TFSE-MTK-t fogadja.

Kisalföld.hu

Monroe (sárgában) és társai a Pécs otthonában is győzni szeretnének.

Fotó: Sopron Basket

Eddig mind a Pécs, mind a Sopron magabiztosan hozta a négy bajnokiját. A szezont új vezetőedzővel, Zseljko Dokiccsal kezdték meg a baranyaiak, a játékosállomány is jó nevekkel bővült, elég csak a két magyar válogatott játékosra, Studer Ágnesre és Török Ágnesre gondolni. A soproniak értékes győzelmekkel a tarsolyukban utaznak Pécsre, ahol minden bizonnyal kiélezett csata vár rájuk, melynek végén az egyik fél elveszti hibátlan mérlegét a magyar bajnokságban.

„Nagyon örülök, hogy első hazai Európa-kupa-meccsünket megnyertük. A francia stílushoz annyira nem vagyunk hozzászokva, de örülök, hogy a pörgős meccset hozni tudtuk. Most viszont Pécsen egy teljesen más meccs, éles váltás lesz, hiszen az újjáalakult Pécs inkább a rendezett, stabil játékra esküszik, ami ellen az összeszedett védekezés lehet a kulcs” – mondta a rangadóval kapcsolatban Sitku Zsuzsanna, a soproniak játékosa.

Egy sorozat megszakad

A még győzelem nélkül álló Darazsak Sportakadémia a női NB I-ben az eddig szintén nyeretlen TFSE-MTK-t látja vendégül ma 18 órakor a Novomatic-arénában, azaz az egyik fél negatív sorozata biztosan megszakad.

A találkozó esélyese a vendégegyüttes, de a soproni fiatalok szeretnének szoros, jó meccset játszani riválisukkal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában