Labdarúgás

1 órája

NB III foci - Nagyobb különbséggel is nyerhetett volna az Óvár + Fotók

Kisalföld.hu

Fotó: Kerekes István

Credobus Mosonmagyaróvár-ETO Akadémia 2-0 (1-0)
Mosonmagyaróvár, 250 néző. V.: Iványi.
Mosonmagyaróvár: Kovács B. - Czingráber , Oláh (Monda, 68.), Sipos (Buglyó, 78.), Illés (Gera, 89.), Kövesdi (Gaál-Horváth, 89.), Gáncs, Smeringa (Papp M., 68.), Pongrácz, Lasz, Mayer J. Vezetőedző: Weitner Ádám.
ETO: Ruisz - Kulcsár, Kis M., Herczeg (Deákovits, szünet), Mascoe (Rátonyi, 63.), Kröhn, Vingler, Bíró (Selyem, 53.), Koncz, Bánáti, Csala (Varga , 77.). Vezetőedző: Nagy Ádám.
Gsz.: Illés (2, 76).

A 2. percben Ruisz ki akarta dobni a megfogott labdát, de az előtte álló Illésre pattant és végül a hálóban kötött ki. 1-0.
40. p: Pongrácz tizenegyesét bravúrral védte Ruisz.
73. p. Illés bal oldalról 12 méterről a kapus felett a hálóba emelt. 2-0.

Az első félidőben a jobban játszó hazaiak a helyzetek alapján még jelentősebb különbségű vezetésre tehettek volna szert.
A második játékrészben továbbra is a hazaiak akarata érvényesült, többek között Ruisz kiváló védéseinek köszönheti az ETO, hogy nem veszített nagyobb különbségű vereséget.

Weitner Ádám: - Gratulálok a csapatomnak, nagyot küzdöttünk.
Nagy Ádám: - Gratulálok az Óvárnak, az első percben kapott gól megfogta a csapatomat. Illés klasszis megoldásai eldöntötték a mérkőzést.

Sztranyovszki Attila

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában