Férfi kézilabda

1 órája

NB I – Régóta várt rangadó Győrben az ETO és a Veszprém között – videó

Vasárnap 17 órakor a férfi kézilabda NB I újonca, az ETO University Handball Team a címvédő Veszprémet fogadja az Audi-arénában.

Kisalföld.hu

A győriszurkolókra várhatóan ezúttal sem lesz panasz.

Fotó: Molcsányi Máté

Az 1980-as, 1990-es években mindig nagy csatákat hozott egy ETO–Veszprém találkozó a férfi NB I-ben. Azóta jelentősen átalakultak az erőviszonyok, a veszprémiek folyamatosan a BL-címért küzdenek, Győrben viszont tíz év után jutott vissza az élvonalba az együttes. Újoncként igencsak bekezdett Kilvinger Bálint együttese, hiszen első öt meccsét megnyerte. Ennek és a nosztalgiafaktornak is köszönhetően akkora az érdeklődés a találkozó iránt.

„Öt komoly meccs van a hátunk mögött, de most két olyan találkozó jön a Veszprém, majd a Szeged ellen, amelyik más szintet képvisel. Számunkra ezek az összecsapások jó erőfelmérők lesznek, ilyenkor előjönnek olyan hibák is, amelyeket majd javítani kell. Szóval hasznos tapasztalatszerzés lesz számunkra, és célunk, hogy a legnagyobb erőbedobásra késztessük az ellenfelet, és a saját dolgainkat a legjobban oldjuk meg” – fogalmazott a szakember.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában