Férfi kézilabda

16 órája

NB I – Idegenben folytatná jó sorozatát az ETO University – videó

Az ETO University Handball Team pénteken 18 órakor a PLER otthonában lép pályára.

Kisalföld.hu

Az újabb győzelem reményében lép pályára az ETO.

Fotó: ETO University HT/Csicsics Richárd

Az újonc zöld-fehérek remekül szerepelnek eddig, hiszen az első négy meccsüket megnyerték, igaz, ebből hármat otthon játszottak Kilvinger Bálint tanítványai. Ugyanakkor egyetlen idegenbeli meccsükön, Egerben magabiztosan gyűjtötték be a két pontot.

A PLER mérlege eddig egy- egy siker és döntetlen, valamint két vereség, viszont figyelmeztető jel, hogy mindegyik meccse rendkívül szorosan alakult. A legnagyobb különbség a négy gól volt, az Eger ennyivel nyert a PLER csarnokában. Legutóbb annál a Csurgónál ikszeltek a fővárosiak, melyet az ETO magabiztosan győzött le.

Várhatóan nem lesz tehát könnyű dolga a győri együttesnek, mely azért a két pont megszerzésének reményében lép majd pályára.

Változtak a rangadók időpontjai

A győriekkel kapcsolatos hír, hogy két mérkőzésük időpontja is megváltozott: az október 20-án 18 órára kiírt ETO–Veszprém találkozó kezdési időpontja 17 órára került át, míg az október 26-i, 18 órai Szeged–ETO meccs új időpontban, 15.15-kor kezdődik. A változtatás oka mindkét esetben a televíziós közvetítés. Az M4 Sport ugyanis mindegyik mérkőzést élőben közvetíti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában