Torna

5 órája

Győri indulók a Waberer's Torna Challenge Világkupán

Kisalföld.hu

Öt magyar indul a férfiak mezőnyében a Waberer's Torna Challenge Világkupán. A szombathelyi VK-n emellett két versenyen kívüli tornászunk lesz.

A Magyar Torna Szövetség (MATSZ) információi szerint Mészáros Krisztofer, Molnár Botond, Tomcsányi Benedek, Kiss Balázs és Závory Szilárd lesz VK-résztvevő. A rendező ország jogán versenyen kívül Nagy Márk és Mentovai István is bemutathatja gyakorlatait. Előbbi lovon és ugráson, utóbbi pedig talajon és korláton.

Mészáros Krisztofer, Molnár Botond és Tomcsányi Benedek a Győri AC versenyzői.

Mészáros és Závory három-három szeren indul. A győriek olimpikonja talajon, korláton és nyújtón, míg Závory ugráson, korláton és nyújtón versenyez majd. Tomcsányi Benedek lovon és gyűrűn lesz érdekelt, akárcsak Kiss Balázs.  Molnár Botondot talajon és ugráson láthatja majd a közönség.

A MATSZ korábban már bejelentette, hogy három magyar indul a női mezőnyben, Mayer Gréta, Makai Lilla és Kutasi Hanna személyében.

A világkupát október 4. és 6. között rendezik meg az Schaeffler Arena Savariában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában