Labdarúgás

7 órája

Fehérváron is már a hétvégi győri meccs a téma

Kisalföld.hu

Fotó: fehérvárfc.hu

A Paksi FC ember­előnyben, egy értékesített büntetővel és a hosszabbításban szerzett góllal fordított és győzött a Fehérvár vendégeként az NB I 8. fordulójában. 
A mérkőzés után a vereség ellenére a székesfehérvári szurkolók vastapssal jutalmazták a csapat teljesítményét. 
„Én sem tudom elmarasztalni a csapatot. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, nagyon jó időben szereztük meg a vezetést egy nagyszerű mélységi indítás után. A szünet után sajnos nem kezdtünk jól, sokszor faultoltunk, könnyű lehetőségeket adtunk a Paksnak, pedig tudtuk, hogy a szabadrúgásaik és a szögleteik veszélyesek. Egy-nullánál volt egy hatalmas helyzetünk, aztán egy-egynél is, majd a végén, a kilencvenhatodik percben egy elcsúszott védekezés miatt gólt kaptunk” – nyilatkozta Pető Tamás, a hazaiak vezetőedzője a Nemzeti Sportnak, majd a heti feladatokról is beszélt. 

Meg kellett volna nyerni ezt a mérkőzést. Az öltözőben azt mondtam, most már csakis az ETO elleni bajnokira szabad koncentrálni, ilyen mentalitással futballozni, persze a helyzetkihasználáson muszáj javítani

 – vélekedett a szombati győri mérkőzésre utalva. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában