Női kosárlabda

9 órája

Európa-kupa – Bízik a jó rajtban a nemzetközi porondra egy év kihagyás után visszatérő Sopron Basket – videó

A női kosárlabda Európa-kupában a Sopron Basket – mely egy év kihagyás után tér vissza a nemzetközi vérkeringésbe – szerdán este hatkor a török Bodrum Basketbol vendége lesz.

Kisalföld.hu

A Sopron Basket riválisa, a Bodrum Basketbol selejtezőn vívta ki az Európa-kupa-szereplés jogát, miután kétszer magabiztosan győzte le a német Osnabrück együttesét. A hazai bajnokságban is jól kezdtek a törökök, két győztes mérkőzésen vannak túl. Ott játszik a korábbi soproni kosaras, Tina Krajisnik.

A zöld-sárgák is magabiztosan vették eddig az akadályokat a bajnokságban, de az első igazi erőfelmérő most következik számukra. Ami biztos, Jelena Brooks még nem játszhat, ennek ellenére a soproniak remélik, győzelemmel térnek vissza a nemzetközi porondra.

Zala Friskovec így látja az esélyeket: „A hazai bajnokikon elsősorban a saját játékunkra koncentráltunk, hiszen sok új játékosunk van. Most komoly erőpróba vár ránk, egy nemzetközi meccsnek mindig más a hangulata, ráadásul idegenben lépünk pályára. Kulcskérdés lesz a védekezés, határozottnak, keménynek kell lenni, ha ez megvan, akkor tudjuk a saját játékunkat játszani, mellyel remélhetőleg jó eredményt tudunk elérni, hiszen a sikeres rajt sokat jelentene.”

A mérkőzést itt lehet majd élőben követni:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában