Labdarúgó NB III

2024.10.13. 13:43

Az ETO nyerte az akadémiák csatáját - fotók

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 11. fordulójában az ETO Akadémia hazai környezetben fogadta a Puskás Akadémia második csapatát. Egy korai Rátonyi-góllal begyűjtötték a három pontot.

Kisalföld.hu

Fotó: Molcsányi Máté

ETO Akadémia – Puskás Akadémia II 1-0 (1-0)
Győr, ETO Park. V.: Muhari.

ETO Akadémia: Ruisz – Bíró, Csáki, Kulcsár, Deákovits, Kiss M., Herczeg (Tollár 63’), Csala (Varga O. 77’), Décsy, Lawrenzo, Rátonyi (Csorba 81’).ulcsár, Deákovits, Kiss M., Herczeg (Tollár 63’), Csala (Varga O. 77’), Décsy, Lawrenzo, Rátonyi (Csorba 81’). Vezetőedző: Nagy Ádám.

Puskás Akadémia II.: Bozó – Szojma, Magasföldi, Dymytriiev (Osadchyi 73’), Janyickij, Szűcs, Orján (Antal 89’), Kun, Vékony, Radics, Bontas (Szabari 62’). Vezetőedző: Vanczák Vilmos.

Gsz.: Rátonyi (9’).

Kedvezőtlen előzmények után léptek pályára a győri akadémisták, ugyanis a szombati U19-es mérkőzésen Zója-Katona Márk komoly sérülést szenvedett, így a játékosok érte is szorítottak és küzdöttek a pályán.

Már a találkozó elején eldőlt a három pont sorsa, ugyanis Rátonyi talált a felcsútiak hálójába, amivel kialakult a végeredmény.
A győri fiatalok a játék minden elemében felülmúlták a Puskás Akadémiát, és megérdemelten gyűjtötték be a három pontot, amivel nagy lépést tettek az élmezőny felé.

Nagy Ádám: - Most másodlagos az, hogy a Felcsútot mindenben felülmúltuk a mérkőzésen. A csapat egy emberként küzdött Zója-Katona Márkért. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában