Jégkorong

2 órája

Andersen Liga – Győzelemmel kezdett a címvédő ETO

A jégkorong Andersen Liga nyitófordulójában a címvédő UNI Győr ETO HC Szegeden győzött.

Kisalföld.hu

A fehér mezes győriek az első két harmadban eldöntötték a mérkőzést.

Szeged–UNI Győr ETO HC 4–7 (2–4, 0–2, 2–1)

Szeged, Andersen Lia-mérkőzés, 250 néző. V.: Dósa, Porzsolt.

ETO: Róth – Takács B. (1), Láday B., Madácsi, Csata 1, Makovics. Cs.: Molnár M. (1), Csölle (1), Szűcs 1 (2), Horváth R. (2), Dézsi 2 (1), Tovkach, Regős, Almási 1 (2), Nagy M., Lévai 2. Edző: Odnoga Mátyás.

Gsz.: Kaposi (7., 46.), Jakab (13.), Morvay (47.), ill. Lévai (2., 43.), Szűcs (4.), Almási (5.), Csata (18.), Dézsi (34., 35.).

A nyitóforduló rangadóján a címvédő UNI Győr ETO HC a legutóbbi szezonban a bronzéremről csak egy hosszabbításban kapott gól miatt lemaradó Szeged otthonában kezdett. Villámrajtot vettek a győriek, öt perc alatt három gólt ütöttek. Két góllal válaszoltak a hazaiak, de a harmad hajrájában ismét eredményesek voltak a vendégek. A második húsz percben megduplázta előnyét a győri gárda, mely az utolsó szakaszt ugyan egy góllal elveszítette, de összességében a meccset simán nyerte. A győriek új igazolásai közül Szűcs István 1 gólig és 2 asszisztig jutott, míg Dézsi Bence két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában