Vereségek után

2 órája

A szegediek ellen javíthat a Sopron KC a férfi kosárlabda NB I-ben – videó

Azok után, hogy legutóbb nagy csatában alulmaradt Kecskeméten a Sopron KC, pénteken 19 órától a Szeged ellen javíthat és kezdheti meg a felzárkózást a csapat. Ehhez azonban a két győzelemmel jelenleg a tabellán előttünk álló Szedeák játékosainak is nyilván lesz egy-két szavuk.

Kisalföld.hu

1025 - 1

A szokottnál hosszabb idő állt a Gasper Potocnik vezette szakmai stáb rendelkezésére a múlt hét közepén lejátszott kecskeméti mérkőzés után. A szlovén szakvezető úgy érezte, az a leghasznosabb, ha a srácok kapnak pár nap pihenőt, és mindenki az eddig történteket átgondolva, kicsit feltöltődve áll újból edzésbe. Attól kezdve pedig már a Szeged elleni mérkőzés állt a fókuszban.

"Biztos vagyok benne, hogy messze nem vagyunk annyira gyengék, mint amit az eddigi eredményeink mutatnak. Az előző meccsek többségén sem éreztem annyira rossznak a játékot, voltak jó időszakaink. Az viszont kétségtelen, hogy ezeket nem tudtuk sokáig és folyamatosan nyújtani, ezek mellett vagy közben ugyanis nagyon mély hullámvölgyek is akadtak a játékunkban, mind védekezésben, mind támadásban. Azon dolgozunk, hogy a mérkőzéseken egyre inkább kitoljuk a jó időszakokat, és hogy ne legyenek hullámvölgyeink. A társaságra egy rossz szavam nem lehet, keményen, jól dolgozott a csapat és bízom benne, ennek eredménye a pályán a játékban is megmutatkozik. Hazai közönség előtt nem lehet más a cél, mint nyerni és elindulni felfelé. Persze a Szeged nagyon veszélyes csapat. Van négy remek fizikumú légiósuk, ugyanakkor a rotációjuk talán nem túl mély, de ezt is az előnyükre tudják fordítani, mert a meghatározó játékosaik nagyon nagy önbizalommal, bátran és jól játszanak, otthonukban a Falco csapatával is szoros meccset játszottak. Ezzel együtt úgy érzem, sikerült megfelelően felkészülni az összecsapásra és remélem, szurkolóink segítségével megszerezzük a csapatnak oly fontos győzelmet" – mondta Gasper Potocnik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában