Több száz gyermek a rendezvényen

2024.09.10. 09:04

Sok érdeklődőt vonzott a Sportolj, Sopron! – Fotók

Kisalföld.hu

Fotó: Szalay Károly

Ragyogó időben rendezték a VII. Sportolj Sopron! családi sportnapot a Soproni Városi Stadionban és a Novomatic Arénában.

Harminckét egyesület, több száz érdeklődő gyermekkel ismertette meg a harmincöt szakosztályban folyó munkát. A sportágak aktív versenyzői bemutatókat tartva hívták fel a figyelmet a sportolás szépségére, egészségmegőrző szerepére. A népszerűsítő program jelszava:” Válassz sportot magadnak!” sikeresnek bizonyult. A sok csillogó szemű érdeklődő gyermek szinte minden standon megfordult, kipróbálta a feladatokat, gyűjtötte az értük járó pecséteket. A sportnap befejeztével a legtöbbet gyűjtő fiatalok közt értékes ajándékokat sorsoltak ki a szervezők.

Az eseményen megjelent Farkas Ciprián polgármester és Csiszár Szabolcs alpolgármester is. A polgármester kedves szavakkal köszöntötte a gyermekeket a kísérő szülőket, az érdeklődőket.

Sopron Nemzeti Sportváros, így számos sportág és egyesület között választhatnak a gyermekek. Idén is családias hangulatban telt a már hagyományos rendezvény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában