Labdarúgás

2 órája

NB III – Megalázó soproni vereség

Kisalföld.hu

FC Sopron-Komárom 0-4 (0-0)

Sopron, 450 néző. V.: Papp.

FC Sopron: Ferenczi- Auer, Bokor, Baumgartner, Reseterits, Szabados, Szilágyi, Szabó T., Kocsis (Weisz, 73.), Fábiánkovits (Somogyi-Bakos, 68.), Sipőcz (Mikovics, 85.). Vezetőedző: Bücs Zsolt.

Komárom: Ásványi - Köles, Vukasovic, Nagy Zs. (Szecsődi, 72.), Óvári, Bartos (Nagy Z., 46.), Tímári, Bán (Harangozó, 37.), Sandal (Szénási, 72.),  Múcska (Vízler, 66.), Horváth R. Aszisztensedző: Szabó Dániel.
Gsz.: Köles (63.), Harangozó (72.), Horváth R. (78.), Nagy Z. (80.)

Kiállítva: Szabados (65.).

A 63. percben a hazai kapu előtti kavarodás után Köles 12 méterről a kapuba bombázott. 0-1. A gyorsan bekapott gól és az utána a kiállítás teljesen padlóra küldte a hazai csapatot. 72. p.: Harangozó közelről nem hibázott. 0-2. 78. p.: Balról belőtt labdát Horváth R. kapásból a jobb alsó sarokba lőtte. 0-3. 80. p.:

A vendégek lekopírozták az előző játékot, Nagy Z. 10 méterről a szétesett hazai védelem mellett kapuba lőtt. 0-4.

A Sopron második félidei elképzelés nélküli játéka vezetett a megalázó vereséghez. A mezőny legjobbja a hibátlanul működő játékvezető volt.
Bücs Zsolt: - Azt tudtuk, hogy a Komárom kerete az első hatban van. Sajnos a kezdőcsapatunkból három sérültünk van, a pótlásuk nehéz. A kiállítás eldöntött mindent, utána bután játszottunk.

A 8. forduló további programja: Budaörs–Érdi VSE 1-0, III. kerületi TVE–Bicskei TC 0-2, Kelen SC–Dorogi FC 0-1, Veszprém–Puskás Akadémia II  2-3

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában