Labdarúgás

2 órája

NB III – Magabiztosan nyert az Óvár

Kisalföld.hu

Szombathelyi MÁV Haladás VSE–Credobus Mosonmagyaróvár 0-2 (0-0).

Haladás Sportkomplexum, 300 néző. V.: Gáspár.

Haladás VSE: Horváth B. – Czuczi, Varga Cs., Vígh, Tarján – Horváth A. (Fábián, 79.), Szakály,  Tóth M. (Tompek, 46.) – Fehér (Hári, 62.), Ferencz (Győre, 88.), Árvay (Likerecz, 62.). Edző: Szenczi Imre.

Mosonmagyaróvár: Kovács - Czingráber, Pap (Sipos, 84.), Deák (Mayer J., 29.), Pongrácz, Lasz, Mayer M., Illés, Kövesdi, Gáncs, Oláh (Buglyó, 74.). Vezetőedző: Weitner Ádám.
Gsz.: Oláh (55.), Buglyó (74.).

Az 53. percben Pap jobbról, 12 méterről  leadott lövését védte Horváth. Az 55. percben Pongrácz jobb oldali beadását Oláh nyolc méterről fejelte a hálóba. 0-1. A gólt követően kissé kiegyenlítettebbé vált a játék, de a vasiak továbbra sem kerültek helyzetbe. A 74. percben a lesgyanús helyzetben Buglyó lőtt hat méterről a hálóba. 0-2. A 85. percben lőtt először kapura a Haladás, Szakály bal sarokra tartó labdája a bal kapufára vágódott.

A Mosonmagyaróvár sok helyzetet dolgozott ki, akár még jóval nagyobb különbséggel is nyerhetett volna. A helyiek szerint a hazai csapat az idény eddigi leggyengébb játékát nyújtotta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában