Labdarúgás

2 órája

NB II – Pont fegyelmezett játékkal

Kisalföld.hu

Szeged–Gyirmót FC Győr 1–1 0–0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 658 néző. V.: Takács T.

Szeged: Molnár-Farkas T. (Takács J., 54.) – Könczey (Gera, a szünetben), Szilágyi Z., Pejovics, Tóth B. – Haris, Márkvárt – Papp Á. (Lamin, 63.), Palincsár (Borvető, 77.), Takács-Földes (Mohos, 77.) – Novák Cs. Vezetőedző:  Michael Boris.

Gyirmót: Hársfalvi – Lányi, Csörgő, Hudák D., Hajdú Á. – Katona M.  – Horváth R. (Piscsur, 90+2.), Kovács D. (Miknyóczki, 89.), Madarász M. (Szegi, 82.), Ugrai (Kiss N., 89.) - Adamcsek. Vezetőedző: Tamási Zsolt.
Gsz.: Palincsár (48.), ill. Adamcsek (47.).

47. perc: Márkvárt rövid hazaadása után Madarász támadta meg a labdát kirúgni szándékozó Molnár-Farkast, ami után a játékszer a kapu előterében maradt, a leggyorsabban eszmélő Adamcsek pedig 4 m-ről a hálóba lőtt. 0-1.

48. perc: Jobb oldali hazai támadás után Csörgő hibáját kihasználva Palincsárhoz került a labda, aki 8 m-ről jobbal a kapu bal oldalába lőtt . 1-1.
A gólörömök után visszatért a játék a korábbi forgatókönyvhöz, ugyanis nagy részben a mezőnybeli küzdelem volt a jellemző.

Michael Boris: 

Igyekeztünk játékosabban fellépni a mai meccsen, voltak is helyzeteink, de hiányzott az újdonság a kapu előtti befejezéseknél. Szünet után odaajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek, de örülök, hogy Palincsár első kezdő mérkőzésén eredményes volt, amivel sikerült egyenlítenünk. Ezt követően mindent megpróbáltunk a győztes gól érdekében, de harmadik döntetlenünk után csalódottak vagyunk.

Tamási Zsolt: 

Tudtuk, hogy a Szeged jó erőkből áll, ez be is igazolódott, hiszen küzdelmes mérkőzést játszottunk. Évek óta jó csapatnak tartom őket. Talán most játszottunk a legjobban az eddigi mérkőzéseinken belül, szervezett, fegyelmezett játékot nyújtottak a fiúk, felkészültünk a hazaiak erősségeiből. Gyors gólváltással alakult ki az eredmény, de összességében reális eredmény született. Büszke vagyok a csapatomra, megdicsértem labdarúgóinkat.

A 8. forduló további eredményei: Tatabánya–FC Ajka 1–2, Budafoki MTE–Soroksár SC 2–1, Kazincbarcika SC–Kozármisleny 2-3, Kisvárda–Csákvár 2–0, Budapest Honvéd –BVSC-Zugló 0–1, Békéscsaba 1912 Előre–Szentlőrinc 2–1, Hétfő 20.00: Vasas–Mezőkövesd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában