Kosárlabda

2024.09.09. 13:46

Edzőmeccsek futószalagon

A héten sűrű lesz a megyei élvonalbeli csapatok felkészülési programja.

Kisalföld.hu

A fehér mezes győri és a zöld mezes soproni csapat is két meccset játszik a héten.

Fotó: Dr. Németh-Csigai Krisztina

A SERCO UNI Győr kedden és szerdán a Sió-kupán szerepel Szekszárdon. Cziczás László együttes ma 16 órakor a TFSE-MTK ellen játszik, majd szerdán az eredménytől függően 16 vagy 18.30-kor a Szekszárddal vagy a román CSM Constantával csap össze.

A Sopron Basket szerdán 17 órakor a cseh Zabiny Brno együttesét fogadja a Novomatic-arénában, majd 14-én, szombaton viszonozza a látogatást Brnóba.

Az újonc Soproni Darazsak a héten egy meccset játszik, 13-án, pénteken a másik élvonalba feljutott együttes, a Dávid Kornél KA vendége lesz Szrdjan Radulovics együttese.

A Sopron KC férficsapata kedden 19 órakor az osztrák Kapfenberg Bulls otthonábanlép pályára. Hazai közönség előtt szombaton és vasárnap a Krasznai-emléktornán lesz látható a csapat, az első napon 17 órakor a Nitra Blue Wings lesz az ellenfél, másnap pedig vagy a Kecskemét, vagy a Helios Domzale lesz a rivális.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában