Labdarúgó NB II

2 órája

A siker reményében lép pályára a Gyirmót

A Merkantil Bank Liga NB II 8. fordulójában a Gyirmót Szegedre látogat.

Kisalföld.hu

Szeged-Csanád GA– Gyirmót FC Győr 

Szent Gellért Fórum, vasárnap, 17.00. V.: Takács T. 

Tamási Zsolt vezetőedző: – Nagyon küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl a Békéscsaba ellen, ez a meccs is bizonyította, mennyire kiegyensúlyozott az NB II mezőnye, senkit sem szabad lebecsülni. Voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor egyértelműen védekezésre kényszerültünk, de ezzel szemben nekünk is volt lehetőségünk, hogy az esetleges második gólt megszerezzük. Fontos pontokat gyűjtöttünk be. Szegeden korábban is izgalmas mérkőzéseket játszottunk a hazai- akkal. Az elmúlt két évhez hasonlóan kiegyensúlyozott, masszív csapat a Szeged, az első fordulóban vereséget szenvedtek, azóta azonban veretlenek. Három pontra vannak mögöttünk, így igazi presztízs- mérkőzés várható vasárnap. Vannak kisebb sérültjeink, de mindezek ellenére ugyanúgy felkészülünk, mint más ellenfelünkből. Látjuk az elmúlt meccsek elemzései után, hogy mikben kell javulnunk, ezeken sokat dolgozunk. A siker reményében utazunk Szegedre. 
A Merkantil Bank Liga, NB II 8. forduló további programja, vasárnap: Opus Tigáz Tatabánya–FC Ajka, Budafoki MTE–Soroksár SC 16.00. Kolorcity Kazincbarcika SC–HR-Rent Kozármisleny, Kisvárda Master Good–Aqvital FC Csákvár, Budapest Honvéd FC–BVSC-Zugló, Békéscsaba 1912 Előre–Szentlőrinc 17.00. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában