Mégis lesz meccs?

2024.09.16. 17:59

A Mezőörs elnöke felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az MLSZ-hez

Úgy fest, maradt még esély, hogy mégis lejátsszák a múlt vasárnap elmaradt Mezőörs–Paks kupamérkőzést.

Szeitz Tibor

Ahogy arról beszámoltunk, a Paks játék nélkül jutott a 32 közé a MOL Magyar Kupában, miután a Mezőörs lemondta a vasárnapi találkozót a pálya állapotára hivatkozva.
A két csapat az időjárást figyelembe véve előbb megegyezett egy új időpontban, majd kérelemmel fordult a versenybizottsághoz, engedélyezze, hogy október 9-én játszhassák le a kupameccset. 
Az MLSZ versenybizottsága azonban csak úgy járult volna hozzá a halasztáshoz, ha a mérkőzés kezdési időpontját legkésőbb szeptember 25-ére módosítják. Mivel ez az időpont nem volt a paksiak számára megfelelő, a mezőörsiek a pálya használhatatlansága és annak megóvása miatt, a vasárnapra kiírt mérkőzést lemondták, az MLSZ pedig 0–3-mal a Paksi FC-t tekintette továbbjutónak. 
Az ügy azonban nem ért véget, Szőke Barnabás, a Mezőörs elnöke felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az MLSZ fellebbviteli bizottságához.
Döntés ezzel kapcsolatban még nem született, ám biztató lehet, hogy a Góóól!2 című televíziós műsorban, ahol a következő kör sorsolását tartották, a Mezőrs–Paks összecsapás továbbjutójának húztak ellenfelet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában