Nő kézilabda

2024.08.06. 15:56

Változott a Motherson Mosonmagyaróvár felkészülési programja

A múlt héten lejátszotta az első felkészülési mérkőzését a Motherson Mosonmagyaróvár a Szombathelyi KKA ellen. Ezen kétgólos, 32–30-as győzelmet aratott idegenben a tavalyi bronzérmes. A bajnoki rajt előtt még hét mérkőzés, közte egy kétnapos nemzetközi torna is vár Gyurka János együttesére.

Kisalföld.hu

Sűrű felkészülési program vár a mosonmagyaróváriakra.

Fotó: mkcse.hu

Legközelebb augusztus 9-én lép pályára az MKC, a román Gloria Bistrita lesz az ellenfél az UFM-arénában. Ezt a találkozót zárt kapuk mögött rendezik. Két nappal később, vasárnap 10 óra 30 perctől már a nagyközönség is megnézheti a két gárdát. A két mérkőzés között, szombaton a csapatok közös összetartáson vesznek részt Győrzámolyon.

Ezt követő hétvégén a Motherson Mosonmagyaróvár hivatalos a Gloria Bistrita kétnapos tornájára, pénteken és szombaton. A korábban kihirdetett programban azonban némi változás történt. A montenegrói Podgorica helyett a román Buzau vesz részt a tornán a Motherson Mosonmagyaróvár, a tavaly az Európa Liga négyes döntőjébe jutó Gloria Bistrita és a francia bajnokság tavalyi nyolcadik helyén végző Besancon mellett.

Augusztus 23-án, pénteken a német bajnokság tavalyi bronzérmesét, a Thüringert fogadják Tóth Eszterék. Zárásként pedig augusztus 30-án, a szintén az Európa Ligában induló horvát Lokomotiva Zágráb ellen lép pályára az MKC. Változás azonban ezzel a találkozóval kapcsolatban, hogy nem idegenben, hanem az UFM-arénában találkozik majd a két gárda.

A program – Augusztus 9., péntek, 16 óra: Motherson Mosonmagyaróvár–Gloria Bistrita (ZÁRT KAPUK MÖGÖTT!). Augusztus 11., vasárnap, 10.30 óra: Motherson Mosonmagyaróvár–Gloria Bistrita. Augusztus 16–17., péntek-szombat: romániai torna. Augusztus 23., péntek: Motherson Mosonmagyaróvár–Thüringer HC (pontos kezdési időpont később). Augusztus 30., péntek: Motherson Mosonmagyaróvár–Lokomotiva Zágráb (pontos kezdési időpont később).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában