Férfi kézilabda

2024.08.12. 11:58

Szlovéniában készült az élvonal újonca

Két edzőmérkőzést játszott Szlovéniában az ETO University Handball Team.

Kisalföld.hu

Sokat tanult a két mérkőzésből a győri csapat.

Fotó: ETO University HT

A férfi NB I újonca először az RD Slovan Ljubljana ellen lépett pályára, és  31–30-ra nyert.

Kilvinger Bálint vezetőedző így értékelte a találkozót: „Szoros és küzdelmes mérkőzést játszottunk, melyen a csapat kiválóan helytállt. A találkozó remek lehetőséget biztosított a játékosok számára a tapasztalatszerzésre és a gyakorlásra. Bár az összecsapás nehéz volt, a fiúk harcos hozzáállása és elszántsága jól nézett ki. Az ilyen mérkőzések különösen fontosak a fejlődés és az erőnlét növelése szempontjából.”

A második találkozón az RK Celje Pivovarna Lasko együttese volt az ellenfél, mely 31–23-ra verte a zöld-fehéreket, de ahogyan azt Kilvinger Bálint elmondta, ebből a meccsből is sokat tanultak.

„Alig telt el huszonnégy óra a két mérkőzésünk között, látszott a csapaton a fáradtság. Nehéz lábakkal mozogtunk, sok pontatlanság jellemzett bennünket ezen a találkozón. Összességében azonban elmondhatom: ez a két nap nagyon hasznos volt számunkra, kiválóan szolgálta a felkészülésünket.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában