Felkészülés

2024.08.09. 18:46

Női kézilabda - Zárt kapuk mögött a Beszterce győzött a Mosonmagyaróvár ellen

A Motherson Mosonmagyaróvár az első hazai felkészülési mérkőzésen, zárt kapuk mögött fogadta a Gloria Bistrita együttesét.

Kisalföld.hu

Fotó MKC

Motherson Mosonmagyaróvár-Gloria Bistrita 27-30 (15-12)
Mosonmagyaróvár, zárt kapuk mögött

MKC: Halter – Falusi-Udvardi 3, Lancz 2, Wolfs 2, Tóth G. 2, Ivancok-Soltic 3, Stranigg 1. Csere: Martins (kapus), Tóth E. 1 (1), Varga E. 3 (2), Kukely 4, Faragó 2, Molnár D., Schatzl N. 4. Vezetőedző: Gyurka János 

Fordulatos első félidőt produkáltak a csapatok, hol az MKC, hol a Beszterce vezetett. Aztán elkapta a fonalat az óvári együttes, Melanie Halter remekül védett, így Gyurka János együttese 15-11-re ellépett. Ezt követően a vendégcsapat elkezdte a felzárkózást, és egy 6-0-s szériával fordított (15-17).

A második félidő is szorosan alakult, de a Beszterce tartotta két-három gólos előnyét. Nocun és Fujita 7-7 gólt szerzett, óvári oldalon pedig a négyig jutó Kukely Anna és Schatzl Natalie volt a legeredményesebb. A Gloria végül három góllal, 30-27-re győzött.

A két csapat szombaton közös programmal hangolódik a vasárnapi, második edzőmérkőzésre. A találkozót augusztus 11-én, 10 óra 30 perckor rendezik. A belépők egységesen 1500 forintba kerülnek majd.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában