Labdarúgás

2024.08.07. 20:10

NB III foci - Mosonmagyaróvári döntetlen hazai pályán a Komárom ellen

Már a második percben vezetett a hazai csapat.

Kisalföld.hu

Credobus Mosonmagyaróvár-Komárom VSE 1-1 (1-1)
Mosonmagyaróvár, 250 néző. V.: Papp Á.
Credobus Mosonmagyaróvár: Kovács B. - Simita, Czingráber, Monda, Oláh, Illés (Pap M., 80.), Kövesdi, Gera, Deák, Pongrácz, Mayer J. (Gáncs, 72.). Edző: Weitner Ádám.
Komárom VSE: Ásványi - Vukasovic, Sandal, Szecsődi, Koch, Tímári (Bartos, 51.), Nagy Z., Lőrincz (Kubicsek, 65.), Horváth R. (Kapus, 80.), Múcska (Szénási, 65.), Nagy Zs. Edző: Burányi Tamás.
Gsz.: Deák, ill. Múcska.
A 2. percbe szabadrúgásból Czingráber 30 méterre a kaputól ívelt, Pongrácz középre fejelte a labdát, és Deák 5 méterről a kapu bal oldalába lőtt. 1-0. A gól után az ellenfél edzőjét Burányit reklamálásért piros lapot kapott. A 40. percben Lőrincz bal oldali beadását Múcska 5 méterről laposan lőtte a hálóba. 1-1.
A hazaiak hamar vezetést szereztek, utána kiegyenlített lett a játék és a félidő végén egyenlítettek a vendégek. Szünet után élénkebb lett a mérkőzés, mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de ezek rendre kimaradtak, így a döntetlen igazságosnak mondható.
Weitner Ádám:

A korai vezetésünk után eldönthettük volna a mérőzést, több helyzetünk kimaradt, így meg kellett elégednünk a döntetlennel.

Burányi Tamás: - Idény eleji formát hoztak a csapatok. Véleményem szerint igazságos eredmény született.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában