Labdarúgás

2024.08.07. 20:16

NB III foci - Hazai pályán kapott ki az ETO Akadémia a Soprontól - fotók

Csak a 90. percben tudott szépíteni a győri csapat.

Kisalföld.hu

ETO Akadémia–FC Sopron 1–3 (0–1)
Győr, ETO-stadion, 150néző. V.: Nyekita.

ETO Akadémia: Kocsis B. – Deákovits, Csáki, Koncz (Décsy, 46.), Kulcsár, Kiss M., Vingler (Herczeg, 59.), Mitring (Lawrenzo, 65.), Csala, Ntsama (Tarcsi, 46.), Rátonyi (Bíró, 70.). Edző: Nagy Ádám.
FC Sopron: Ferenczi – Bokor, Szabados (Somogyi-Bakos, 59.), Sipőcz (Fábiánkovits, 74.), Szilágyi, Kun, Bolla, Fendrik (Kocsis B., 79.), Auer, Reseterits, Szabó T. Edző: Bücs Zsolt.
Gsz.: Kulcsár (90.), ill. Szabó T. (62., 80.), Fendrik (21.).
A 21. percben a vendégek szereztek vezetést: egy jobboldali szögletet követően Fendrik elé pattant a labda, aki közelről a hálóba lőtt. 0–1. Az 54. percben Vingler csúsztatását Ferenczi védte bravúrral. A 62. percben a felső lécről Szabó T. elé pattant a labda, aki egy méterről a hálóba lőtt. 0–2. A 76. percben Tarcsi vett mellre a felperdülő labdát a tizenhatoson belül, majd a felső lécre bombázott. Tíz perccel a vége előtt megszületett a harmadik soproni találat, Szabó T. lőtt el távolról a sorfal mellett egy szabadrúgást, s a labda a bal alsóban kötött ki. 0–3. A végeredmény a 90. percben alakult ki, Kulcsár érkezett remek ütemben egy jobboldali beadásra, majd védhetetlenül fejelt a léc alá. 1–3.
Nagy Ádám: – Nehezen tudtuk áttörni az ellenfelünk vonalait, amikor ez mégis megtörtént, a lehetőségeinket elhibáztuk. Három pontrúgásból kaptunk gólt, a nagyobb NB III-as rutin maga alá gyűrt minket.
Bücs Zsolt: – Felkészültünk az ETO Akadémia játékából, s amikre figyeltünk,  ültek is. Azt gondolom, teljesen megérdemelten nyertünk, ilyen különbséggel is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában