Labdarúgás

2024.08.11. 20:30

NB III foci - Döntetlen a Sopron-Mosonmagyaróvár megyei rangadón - fotók

A hőség rányomta a bélyegét a játékra.

Páder Vilmos

FC Sopron-Credobus Mosonmagyaróvár 0-0
Sopron, 700 néző. V.: Molnár A.

FC Sopron: Ferenczi - Auer, Bokor, Bolla, Kun, Fendrik, Szabó T., Szilágyi (Somogyi-Bakos, 61.), Sipőcz, Szabados (Weisz, 77.), Fábiánkovits (Török, 62.). Vezetőedző: Bücs Zsolt.
Credobus Mosonmagyaróvár: Kovács - Simita, Czingráber, Deák, Monda (Gaál-Horváth, 46.), Mayer J., Pongrácz, Kövesdi (Gáncs, 88.), Gera (Papp M., 61.), Oláh, Illés (Lasz, 88.). Vezetőedző: Weitner Ádám.

30. p: gyors soproni kontra után Sipőcz lőtt kapura, a labda a bal kapufáról pattant ki, végiggurult a gólvonalon és végül a vendégek felszabadítottak.
37. p.: Sipőcz egyéni alakítása után 5 méterről tiszta helyzetből a kapusba lőtt.
66. p.: Soproniak a vendégek kapujába találtak, de sajnos les miatt a játékvezető nem adta meg a gólt.
79. p.: Szép hazai támadás végén Szabó Tamás közeli bombáját a móvári kapus a felső léc segítségével ütötte fölé.
87. p.: A mérkőzés legnagyobb helyzetét hagyta ki a Sopron, egy mintaszerű támadás után egy nagyszerű Kovács védés következett.
A trópusi melegben az első játékrészben a vendégek mezőnyben jobbak voltak, de a hazaiak kontrái veszélyesebbnek tűntek. A soproniak a második félidei játék után megérdemelték volna a győzelmet. A hőség rányomta a bélyegét a játékra.

Bücs Zsolt: - Az első tíz percben jól kezdtünk, utána huszonöt perc hullámvölgy és az utolsó tíz perc ismét a mienk volt. A második félidőben sok lehetőségünk adódott, amiket sajnos nem tudtunk kihasználni.
Weitner Ádám: - Sajnos nem tudtuk feltörni a soproni reteszt. Az ellenfél többször veszélyesen kontrázott. Az újjáalakuló csapatunknak még sokat kell dolgozni, hogy eredményesek legyünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában