Labdarúgás

2024.08.28. 20:21

NB III – A gyirmóti gólesőből a vendég Dorog jött ki jobban – galéria

Kisalföld.hu

A sárga mezes gyirmótiak pont nélkül maradtak.

Fotó: Molcsányi Máté

Gyirmót FC Győr II–Dorogi FC 3–4 (1–3) 

Gyirmót, 150 néző. V.: Dévényi.

Gyirmót: Kecskés – Dénes, Tullner (Reizer, 64.), Tóth D. (Cserkúti-Németh, 45.), Rozs (Somogyi, 45.) – Lázár – Marlen (Farkas B., 79.), Szabó K., Bessenyei (Mórocz, 45.), Molnár J. – Erdei. Edző: Ördög József.

Dorog: Bencze – Forgó, Bokán, Lénárth, Ferkó Á., Ferkó M. – Szerencsi, Hajdi, Sidó (Vajda, 56.) – Barna (Balla, 56.), Gula (Vígh Á., 75.). Edző: Bek Balázs.

Gsz.: Marlen, Erdei, Cserkúti-Németh, ill. Gula (3), Vígh Á. (81.).

Kiállítva: Dénes (76.), Reizer (94.).

20. p: Hosszú indítás után Barna verekedte be magát a tizenhatoson belülre, majd Gula elé passzolt, aki 8 m-ről a kapuba lőtt. 0–1.

23. p: Molnár J. remek labdát adott a szélről induló Marlen  elé, aki 6 m-ről Bencze mellett passzolt a kapuba. 1–1.

29. p: Egy gyors dorogi támadás végén, Barna lépett ki jobb oldalon, majd Gulához játszott, aki magabiztosan lőtt a kapu jobb oldalába. 1–2.

44. p: Barna passzolt Gula elé, aki 14 m-ről a kapu bal oldalába helyezett. 1–3.

 

58. p:  Hazai szögletet követően Erdei elé pattant a labda, aki azt 5 m-ről a kapuba vágta. 2–3.

76. p: Dénes egy hosszú indítást követően rántotta le ellenfelét, a játékvezető piroslappal kiállította a gyirmóti játékost.

81. p: Mórocz követett el szabálytalanságot a tizenhatoson belül, a játékvezető tizenegyest ítélt, melyet Vígh Á. magabiztosan értékesített. 2–4.

85. p: Hosszabb hazai támadás végén Cserkúti-Németh juttatta a labdát a kapuba. 3–4.

94. p: Egy dorogi kontratámadást követően Reizer ütközött Vajdával, a játékvezető ezt szabálytalannak vélte, így piroslappal kiállította a hazaik játékosát.

A szünet után közelebb került ellenfeléhez a Gyirmót II, ám a hajrában ismét kétgólos lett a vendégelőny, amire már csak egy találattal tudtak válaszolni a továbbra is győzelem nélkül álló hazaiak.

Ördög József: – Sosem foglalkozom a bírókkal, de a legutóbbi három hazai meccsünket döntően befolyásolták az ítéleteik. Mentünk az eredmény után, de nem tudtunk egyenlíteni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában