Női kézilabda

2024.08.30. 20:32

Kiütötte ellenfelét a Motherson Mosonmagyaróvár

Gyurka János együttese 18 góllal verte horvát ellenfelét utolsó felkészülési meccsén

Kisalföld.hu

Nem volt egy súlycsoportban a két csapat.

Motherson Mosonmagyaróvár–Lokomotiva Zagreb (horvát) 40–22 (20–12)

Mosonmagyaróvár, felkészülési női mérkőzés, 400 néző.

MKC: Halter – Falusi-Udvardi 3, Wolfs 3, Albek 4, Ivacok-Soltic 1, Tóth G. 3, Schatzl N. 7. Cs.: Martins (kapus), Tóth E. 2/1), Lancz 3, Kukely, Molnár D. 2, Faragó 4, Varga E. 2, Stranigg Zs. 5/1, Sefcsik 1/1. Edző: Gyurka János.

Az MKC jó védekezéssel nyitott, az első öt percben a vendégek nem tudtak betalálni. Számos könnyű, üres kapus gólt szerzett a csapat, így 15 perc elteltével már 12–7-re vezetett az Óvár. Az előny tovább nőtt a szünetig. Főként Schatzl Natalie volt elemében, aki az első harminc percben 7 gólt szerzett. Nyolc gólos, 20–12-es óvári előnnyel fordultak a csapatok a második félidőre, ahol tovább nőtt a hazai fór. A találkozó hajrájában debütált a hazaiaknál Sefcsik Nóra, aki a nyáron a klub utánpótlásából került a felnőtt kerethez. A fiatal játékos góllal mutatkozott be hazai közönség előtt.

Az MKC mindenben ellenfele fölé nőtt, így Gyurka János együttese végül nagyon magabiztos győzelemmel zárta a felkészülési időszakot. A Motherson Mosonmagyaróvár szeptember 2-án, kedden a Bajnokok Ligája-győztes Audi-ETO otthonában kezdi az új szezont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában