Labdarúgó NB II

2024.08.25. 08:00

Ki-ki meccset vár a Gyirmót edzője Kazincbarcikán

A Merkantil Bank Liga, NB II vasárnap az 5. forduló mérkőzéseivel folytatódik.

Kisalföld.hu

Madarászék „pontosan” szeretnének hazatérni. Fotó: gyirmotfc.hu

Kazincbarcika–Gyirmót FC Győr 
Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 19.00. V.: Takács Á. 

Ha a százszázalékos mérleg el is romlott a BVSC elleni 2–2-vel, a veretlenség megmaradt a Gyirmót számára az őszi idény eddig eltelt szakaszában. 
A kék-sárga csapat a hétvégén a régiónkban még játékosként is jól ismert Erős Gábor edző együtteséhez, a Kazincbarcikához utazik. A borsodi kék-sárgák a legutóbbi fordulóban Budafokon nyertek jó játékkal 5–0-ra, melynek hatására a hazaiak mestere, Dajka László le is mondott. 

„Milyen céllal utazik a csapatunk Kazincbarcikára?” – tette fel a kérdést a Gyirmót honlapja Tamási Zsolt vezetőedzőnek. 

„Nagyon jól erősítettek a nyáron, rengeteg rutinos játékossal több száz élvonalbeli mérkőzés érkezett a barcikai öltözőbe, gondolok itt a korábban jött Varga Józsefre vagy a most igazolt Bódi Ádámra. Mindenképpen az élmezőnybe várom a csapatukat a bajnokság végén. Megvannak azonban azok a pontjaik, amik esetleg sebezhetőek lehetnek, s amiket szeretnénk kihasználni, meglátjuk, hogy mennyire tudjuk megvalósítani az elképzelésünket. Tiszteljük ellenfelünket és az eredményeiket, tanulnunk kell a BVSC-meccsből, és akkor jó esélyünk lehet, hogy egy ki-ki meccsen pontot vagy pontokat szerezzünk.” 

Merkantil Bank Liga NB II, 5. forduló, további párosítások
Vasárnap
BVSC-Zugló - Szentlőrinc 17.30
Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 1912 Előre 19.00
Soroksár SC-Budapest Honvéd FC 19.00
FC Ajka-Kisvárda Master Good 19.00
HR-Rent Kozármisleny - Vasas FC 19.00
Opus Tigáz Tatabánya-Budafoki MTE 19.00
Hétfő
Mezőkövesd-Szeged 20.00

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában