Kézilabda

2024.08.13. 10:04

Ekkor találkozhatnak a szurkolók a győri csapatokkal

A Győri Audi ETO KC és az ETO University Handball Team is szurkolói ankétra várja a drukkereit. Az élvonalba visszajutott férficsapat előtte edzőmérkőzést is játszik a Magvassy-csarnokban.

Kisalföld.hu

Két nap, két szurkolói ankét Győrben.

Fotó: gyorietokc.hu

Az egyeztetéseket követően a Győri Audi ETO KC augusztus 29-én, csütörtökön tartja meg idénynyitó szurkolói ankétját, hogy kitérjen a férfi kézilabdacsapat felkészülési mérkőzése elől.

A hatszoros BL-győztes zöld-fehérek szurkolói a rövid, 14 napos felkészülés során először augusztus 21-én, szerdán 16 órától nyílt edzésen találkozhatnak a csapat játékosaival, míg meccskörülmények között augusztus 25-én, vasárnap 14 órától a francia bajnok Metz elleni találkozón láthatják majd a lányokat.

Az idénykezdet előtti szokásos szurkolói ankétot eredetileg augusztus 30-ra hirdetett meg a győri klub, de hogy elkerüljék az ütközést a férficsapat felkészülési mérkőzésével, a közönségtalálkozót augusztus 29-én, csütörtökön 18 órától tartják meg az Audi Aréna Győr hátsó parkolójában.

Az újra NB I-es ETO University Handball Team edzőmérkőzésre és az azt követő szurkolói ankétra augusztus 30-án, pénteken 18 órakor várja a szurkolókat a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában