Labdarúgás

2024.07.28. 18:51

Foci NB III Északnyugati csoport - Büntetőt hibázott az ETO Akadémia

A hazaiaknál több játékos is szerepet kapott a felnőttkeretből, többek között az a Ntsama, aki a 11. percben megszerezte a vezetést 1-0. Még az első játékrészben egyenlítettek a vendégek, Sandal értékesített egy büntetőt, amivel ki is alakult a végeredmény 1-1.

Kisalföld.hu

ETO Akadémia–Komárom VSE 1-1 (1-1)
Győr, ETO Park. V.: Holczbauer.
ETO Akadémia: Ruisz – Deákovits (Selyem, 68.), Koncz, Kulcsár, Krpic, Kiss M., Bánáti (Décsy 60’), Mitring, Csala (Bíró 80’), Farkas B., Ntsama (Moharos 68’). Vezetőedző: Nagy Ádám.
Komárom VSE: Ásványi – Vukasovic, Sandal, Szecsődi, Koch (Kapus 85’), Tímári, Nagy Z. (Kubicsek 55’), Lőrincz (Bartos 55’), Horváth R., Múcska (Csöngei 68’), Nagy Zs. Vezetőedző: Burányi Tamás.
Gsz.: Ntsama (11’) ill. Sandal (24’).

Nagy Ádám: - A mérkőzésen meggyőző dominanciát mutattunk, ám a fiatalságunkból fakadó naivitásunk egy büntetőt eredményezett az ellenfélnek. A kihagyott tizenegyesünktől függetlenül le kellett volna zárnunk a mérkőzést a második félidőben.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában