Női kézilabda

2024.07.20. 09:32

A volt szövetségi kapitány az ETO Akadémia szakmai stábjában

Hajdu János távozott a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) sportszakmai igazgatói és női szakágvezetői posztjáról. Görbicz Anita hívását elfogadva az ETO akadémiáján segíti a tehetségfejlesztő programot.

Kisalföld.hu

Hajdu János Győrben vállalt munkát.

Fotó: NEKA

A mesteredző a NEKA 2013-as megalakulása óta Balatonbogláron dolgozott. Az intézmény honlapjának adott interjúban elmondta, hogy nyugdíjba megy, mert már nem akar a családjától távol élni.

– Véget érnek a balatonboglári évek, de hiányozni fognak a kollégák, a gyerekek. Természetesen a sportágtól nem szakadok el, a szövetség elnökségi tagjaként és az Elit programban továbbra is szerepet vállalok és a sportág fejlesztéséért dolgozom. Nem titok, hogy Görbicz Anita egy tehetségfejlesztő programot indít a győri akadémián, és felkért, hogy segítsem a szakmai munkát. A következő szezonban ebben veszek részt" – fogalmazott a 70 éves szakember, aki korábban a magyar férfi és női válogatottat is irányította szövetségi kapitányként.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában