Férfi kézilabda

2024.03.28. 15:07

NB I/B – Nagypénteken hazai pályán játszik a listavezető Győri ETO-UNI FKC

Nagypénteken a Magvassy Mihály Sportcsarnokban lép pályára a Győri ETO-UNI FKC csapata. A 19 órakor kezdődő találkozón a Mezőkövesd lesz az ellenfél.

Kisalföld.hu

Pásztor Imre védéseire a Mezőkövesd ellen is nagy szükség lesz.

Fotó: Mekli Zoltán

A tabella 4. helyét elfoglaló Mezőkövesd egy győzelem és egy vereség után érkezik Győrbe. A 21. fordulóban a Szigetszentmiklósi KSK otthonában vereséget szenvedtek, azonban a következő mérkőzésükön hazai pályán legyőzték a Vecsés csapatát.

A Győri ETO-UNI FKC magabiztosan hozta az előző két mérkőzését. Előbb tízgólos győzelmet aratott hazai pályán a Tata ellen, múlt héten pedig a Békés otthonából hatgólos győzelemmel hozta el a két pontot.

Érdekesség, hogy a zöld-fehérek Mezőkövesden szenvedték el az őszi szezon egyetlen vereségét, így Bencze József csapata azon dolgozik a héten, hogy a hazai mérkőzésen visszavágjon ellenfelének.

Pásztor Imre kapus így nyilatkozott a várakozásairól: – Úgy gondolom, hogy rutinos és jó csapat ellen játszunk, a tabellán is jó helyen áll az együttes. Nekünk azonban a saját játékunkat kell, hogy játsszuk, ezzel szeretnénk itthon tartani a pontokat. Várjuk sok szeretettel a szurkolóinkat, úgy, ahogy eddig is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában