Labdarúgás

2023.11.27. 11:10

Rangadót játszik az ETO Angyalföldön

Az ősz egyik nagy NB II-es rangadóját játsszák ma este Angyalföldön. A forduló előtt listavezető ETO a harmadik helyezett Vasas otthonába látogat.

Kisalföld.hu

 Vasas–ETO FC Győr

Illovszky-stadion, hétfő, 20.00. V.: Karakó.

Mindkét csapatban lesznek hiányzük, a hazaiaknál Hinora Kristóf, az ETO-ban pedig Deian Boldor.

Antonio Munoz vezetőedző sem ülhet majd a kispadon, hiszen az előző fordulóban, a Kazincbarcika elleni bajnokin piros lapot kapott.

Hiba lenne, ha a tabellát nézegetnénk és elkezdenénk számolgatni. Minden játékosom tudja, hogy mindig a következő mérkőzésre fókuszálunk. Mi­­után az NB II mezőnye nagyon erős, egyik meccsen sem lehet hibázni. Minden egyes pontra szükségünk van ahhoz, hogy elérjük a célunkat. Komoly rangadót játszunk a következő fordulóban, ennek megfelelően készültünk a mögöttünk hagyott időszakban

 – nyilatkozta az ETO spanyol edzője.

A hazaiaknál több olyan labdarúgó is szerepel, mint Hidi M. Sándor és Tóth Milán, akik korábban az ETO színeit is viselték. A Vasas szakmai stábjából pedig Ferenczi István erőnléti edző volt anno a győriek játékosa is.

Az ETO szurkolói bíznak abban, hogy kedvenceik ezúttal is folytatják jó szereplésüket.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában