Labdarúgás

2023.09.03. 14:18

NB III - Szabó Tamás triplájával magabiztos soproni siker

Páder Vilmos

Caola SC Sopron-ZTE II 4-1 (2-1)

Sopron, 650 néző. V.: Horváth M.

SC Sopron: Acsádi - Auer, Bokor, Balogh, Reseterits - Fendrik (Szabados, 63.), Kalász (Illés, 53. p.), Baumgartner - Kocsis Á. (Ignácz, 81.), Szabó T. (Kerekes, 81.), Bokán (Sipőcz, 63.). Vezetőedző: Bücs Zsolt.

ZTE II: Köcse -Király, Bodrogi, Dóczi, Deme - Lengyel (Molnár, 82.), Kozári, Balabás - Mulasics (Győre, 82.). Varga (Kórógyi, 65.), Baloteli. Vezetőedző: Koller Zoltán.

Gsz.: Szabó T. (18., 26., 70.), Kocsis Á. (72.), ill. Baloteli (4.).

4. p: Kapu előtti kavarodás után Baloteliről a kapufára, majd onnan a kapusra, majd ismét a kapufára pattant a labda, a végén Baloteli bepiszkálta. 0-1. 

18. p: Mintaszerű Balogh-Kocsis-Kalász-Bokán négy érintős akció végén Szabó T. közelről nem hibázott. 1-1.

26. p: A Kocsis Á. nagy lendülettel elfutott és beadását a jókor érkező Szabó T. 5 méterről fejelte a hálóba. 2-1.

70. p: Ismét Kocsis Á. volt elemében, betört a vendégek büntetőterületére, buktatták, a jogos büntetőt Szabó T. rúgta magabiztosan a hálóba. 3-1.

72. p: A szögletből belőtt labdát Kocsis Á. magasra felugorva a kapu bal oldalába fejelte. 4-1.

85. p: Büntetőhöz jutott a ZTE is, Dóczi büntetőjét a hazai kapus bravúrosan hárította.

A mérkőzés első fél órájában úgy nézett ki, hogy a ZTE II leiskolázza ellenfelét. Fokozatosan feljött a hazai gárda, tetszetős gólokat lőve közönségszórakoztató játékkal fölényesen győzött. A gólkülönbség a vendégekre nézve hízelgő.

Bücs Zsolt: - Az első gól megfogott minket, de szerencsére előnnyel vonultunk az öltözőbe. Szép gólokat rúgtunk, viszont a játékkal nem lehetünk maradéktalanul elégedettek. A második félidőben jól játszottunk és ami fontos, eredményesek voltunk.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában