Krasznai Ferenc-emlékmérkőzés

2023.09.22. 20:41

Látványos meccsen két ponttal maradt alul a Sopron KC csapata

Kiváló soproni kezdés után a ZTE nyerte meg a Krasznai Ferenc-emlékmérkőzést.

Kisalföld.hu

Sopron KC–ZTE 94–96 (30–17, 17–25, 18–22, 29–32)

Sopron, Krasznai Ferenc-emlékmérkőzés.

SKC: NICHOLS 30/18, ARCHIBALD 20/12, Meszlényi 3/3, Da Silva 11/3, Molnár 4. Cs: Csendes 3/3, Sitku 5/3, SCHÖLL 6, Griffin 12/6. Edző: Bors Miklós.

Parádés játékkal kezdte az emlékmérkőzést az SKC, amely elsősorban a két légiós kisember, Nichols és Archibald révén tíz pont fölötti előnyt szerzett az első negyedben. A kis szünet megtörte a hazai lendületet, szünetre öt pontra feljött a ZTE. Térfélcsere után elsősorban Nichols jóvoltából a soproni gárda tartotta néhány pontos előnyét, de a szakasz hajrájában az SKC védekezési hibáit kihasználva egy pontra felzárkózott a ZTE. A záró etap nagy dobpárbajt hozott, amelyben az SKC legújabb szerzeménye, Griffin is meg-megvillant, de a nagy "tűzharcból" végül az ezúttal talán több lábon álló vendég zalaiak jöttek ki jobban a beteg Fazekas Csabát és a kisebb sérüléssel bajlódó Polster Attilát nélkülöző soproni együttesnél. A mérkőzés legjobbja az SKC irányítója, a 30 ponttal és 7 gólpasszal záró David Nichols lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában