Waberer's Torna Challenge Világkupa

2023.08.30. 15:30

Három győri tornász a magyar férfiválogatott keretben

Kisalföld.hu

Tomcsányi Benedek. Fotó: TornaSajtó

Öt magyar induló lesz a férfiaknál a hazai rendezésű VK-n. A Magyar Torna Szövetség információi szerint az öt indulón kívül további három tornásznak lesz lehetősége bemutatni gyakorlatait. Ők versenyen kívül lesznek ott a mezőnyben.

A Waberer's Torna Challenge Világkupán így a Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián, Molnár Botond, Tomcsányi Benedek, Kiss Balázs összetételű férfi válogatottért szurkolhatunk, míg versenyen kívül Bátori Szabolcs, Kovács Márton és Kardos Botond készülhet a szombathelyi megmérettetésre. Közülük Mészáros Krisztofer, Molnár Botond, Tomcsányi Benedek, valamint Kardos Botond a Győri AC versenyzője.

A rangos eseménynek az Arena Savaria ad otthont szeptember 8. és 10. között. Ez a 17. év, amikor nemzetközi versenynek adnak otthont a vasi vármegyeszékhelyen. Az idei az egyik legnagyobb lesz, hiszen több, mint 30 ország képviselteti magát.

Az aréna már szeptember 7-én, csütörtökön benépesül, hiszen akkor rendezik meg a pódiumedzéseket. Az azt követő napon lesznek a selejtezők, szombaton és vasárnap pedig a döntőkre kerül sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában