Férfi kosárlabda

2023.08.16. 13:58

A soproniak korábbi üdvöskéje, Valerio-Bodon Vincent az Egyesült Államokban folytatja pályafutását

Bizonyossá vált, hogy Valerio-Bodon Vincent távozik távozik a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatától. Az biztos, hogy a fiatal kosaras az Egyesült Államokban folytatja pályafutását, de hogy pontosan melyik csapatban, azt még nem tudni.

Kisalföld.hu

Valerio-Bodon Vincent az Egyesült Államokban kosarazik tovább.

Eldőlt, hogy a tengerentúlon, az Egyesült Államokban folytatja pályafutását az előző évadban a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatában remek szezont produkáló fiatal  Valerio-Bodon Vincent. Az, hogy Amerikában játszik, már biztos, de hogy melyik csapatban, az még, illetve nem publikus. Amikor hivatalos lesz, a játékost képviselő ügynökség azonnal nyilvánosságra hozza Valerio-Bodon új klubját.

A soproni klub ügyvezetője, Pojbics Szabolcs a hír kapcsán annyit mondott: "Egyik szemünk sír, a másik pedig nevet. Igazoljon bárhová is, nagyon büszkék vagyunk Vincentre, és a legjobbakat kívánunk neki. Ugyanakkor nagyon nehéz lesz őt pótolni a következő évadra."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában