Helyi sport

2018.06.16. 23:05

Megyei foci - NB III-as a Ménfőcsanak! - videó+nyilatkozatok

Bár a Ménfőcsanak kikapott, megőrzött annyit az első felvonásban szerzett előnyéből, hogy az NB III-ban kezdhesse a következő szezont.

Bár a visszavágón kikapott, egy gólt megőrzött előnyéből, így a Ménfőcsanak ősztől az NB III-ban kezdheti a következő szezont.


Salgótarjáni BTC–Herold Trans-Ménfőcsanak 1–0 (1–0)

Salgótarján, NB III-as osztályozó, 2. mérkőzés, 900 néző. V.: Veizer R.


Salgótarján: Végh N. – Sulcz, Czigler, Bata (Sárközi), Bakos, Tarlósi, Szabó G. (Földi), Tóth M., Czutor, Tarlósi, Híves. Edző: Csatlós Tamás.


Ménfőcsanak: Ficsór – Nagy Á., Veres, Visy, Szekeres (Ködmön), Weitner, Püspök, Németh B., Böcskey, Póczik (Csonka), Nagy B. (Balogh). Edző: Mayer János.


Gsz.: Tarlósi.

A párharc győztese: a Ménfőcsanak, 4–3-as összesítéssel.

A vendégek irányítottak, egészen a hazai gólig, amit a 28. percben Tarlósi 11-esből szerzett. A második félidőben már a Salgótarján dominált, főleg az utolsó 15 percben, de nem sikerült ledolgoznia a hátrányt. A két mérkőzés alapján megérdemelten jutott az NB III-ba a Ménfőcsanak.


Mayer János: – Hatalmas élményen vagyunk túl. A célt elértük. Óriási szív és akarat kellett hozzá. Büszke vagyok a csapatomra, hogy két év alatt amatőrszinten, amit meg lehetett nyerni, azt megnyertük, és ott vagyunk a harmadosztályban. Gratulálok a fiúknak!


Turbék István elnök: – Mindenkinek köszönjük a segítséget, aki valamilyen módon hozzátett ehhez a sikerhez. A rövid pihenőt kihasználjuk és felkészülünk az új szezonra.


Az NB III-ba jutott még a Sárvár, az Eger, a Sajóbábony, a Nagykanizsa, a Kecskemét és a Komárom. Korábban eldőlt, hogy a Taksony, a Méhkerék és a Sényő osztályozó nélkül jutott fel az NB III-ba.


Maroshegy–Komárom 1–2 (Bencze 56., ill. Solymos 9., Kenesei K. 33.)

A párharc győztese: a Komárom, 4–1-es összesítéssel

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában