Önkormányzati ciklus 2019-2024

3 órája

Harmadik ciklusát kezdte a rábapordányi polgármester - A terveiről faggattuk

Harmadik ciklusát kezdte meg Rábapordány polgármestereként Visy László. A falu vezetése mellett többletfeladatot is vállalt Visy László, hiszen tagja lett a vármegyei közgyűlésnek.

Cs. Kovács Attila

Rábapordányban megalakult az új képviselő-testület, élén Visy Lászlóval, aki a harmadik polgármesteri ciklusát kezdte meg október 1-jén. A jövőt illető várakozásairól Visy László megjegyezte: reméli, hogy az előttük álló öt év legalább olyan eredményes lesz, mint az elmúlt tíz volt. 

Visy László
Visy László folytatni szeretné a falu fejlesztését. Fotó: Kisalföld archívum

 

Visy László folytatja

– Először is szeretném megköszönni mindenkinek, akik a mindennapokban segítik a munkámat. Külön köszönet illeti mindazokat is, akik az elmúlt ciklusokban vonultak nyugdíjba, munkájukat nagyra értékelem – fogalmazott Visy László. Hozzátette: továbbra is azért dolgozik, hogy Rábapordány modern, barátságos és békés hely maradjon.

– Örömmel fogadom az építő jellegű kritikákat, ötleteket és javaslatokat mindenkitől, hiszen számos tervem van, melyek megvalósítását a következő év során szeretném elkezdeni. Ezekben természetesen a rábapordányiaknak is szerepet szánok, az előkészítő munkán már dolgozom. Sokan tudják, hogy Rábapordány számomra mindent jelent: ez az otthonom, a munkám, az életem része – jegyezte meg a polgármester.

Visy László október elsejétől a vármegye közgyűlésének is tagja lett. „Igyekszem az energiámat, a tudásomat és most már talán bátrabban mondhatom, tízévnyi tapasztalatomat a vármegye javára is fordítani” – jelentette ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában