Jótékonysági összefogás

4 órája

Megemlékeztek barátai a motoros balesetben elhunyt Arnoldra – Németh Emma gyógyulásáért is összefogtak – fotók

A május 31-én motorbalesetben életét vesztő Gősi Arnold tiszteletére emlék- és adománygurulást szerveztek, melynek bevételét, majd 670 ezer forintot a mosonmagyaróvári Németh Emma gyógyulására ajánlottak fel.

Mészely Réka

Megemlékeztek Gősi Arnoldra családtagjai, barátai

A családja megérezte a bajt

Idén május 31-én egy fiatal élet hunyt ki. Gősi Arnold tapasztalt jó sofőr volt, kamionozott, buszvezetői jogosítványt is szerzett, kismotor után a nagymotorra is letette a vizsgát. A vezetői engedélyében az összes kategóriát megszerezte. Ausztriában helyezkedett el, Golsban, ahol szintén vezetéssel kereste kenyerét, kamionsofőr volt. Körbejárta sofőrként Európát, sokat motorozott külföldön és belföldön, folyamatosan motoros túrákra járt. A családja megérezte, hogy baj történt vele – hiába hívták telefonon, nem érték el. Intenzív keresésbe kezdtek, végül barátai találtak rá a Jánossomorja-Bősárkány közötti úton, a szántóföldön. 

Motorok tucatjainak hangjával kísérték utolsó útjára a mosonszolnoki temetőben június 12-én

Mintegy százan csatlakoztak a jótékonysági programhoz
Mintegy százan csatlakoztak a jótékonysági programhoz

A tragikus sorsú motoros is segített Emmán

Családja a napokban  emlék- és adománygurulást szervezett, melyen Németh Emma mosonmagyaróvári kislány javára gyűjtöttek.

A mosonszolnoki fiatalember tavaly augusztusban részt vett az Emma javára hirdetett motoros adományguruláson. A kislány és Arnold között különleges kapcsolat alakult ki, ő volt az, akit Emma egy pillanat alatt a bizalmába fogadott. A fiatalember ezt követően pedig mindig nyomon követte a lányka fejlődését, nagyon büszke volt rá, hogy hozzá tudott járulni ahhoz, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön az álomhoz: ahhoz, hogy lábra tudjon állni. 

Németh Emma szüleivel vette át az adományt
Németh Emma szüleivel vette át az adományt

A jótékony motorosok és autósok – mintegy százan – ellátogattak a tragédia helyszínére Jánossomorja határában, és Mosonmagyaróváron adták át a pénzt a Németh családnak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában