Mosonmagyaróvár

5 órája

Javaslatokat várnak a városi sportdíjra

Kisalföld.hu

A helyi önkormányzat képviselő-testülete odaítéli a Mosonmagyaróvár Város Sportdíja elismerést. A díj annak a személynek, azoknak a személyeknek adható, aki vagy akik a városban tevékenykednek és magas szintű sporttevékenységet folytatnak, vagy kimagasló sporteredményt érnek el. A díj évente egy személy, indokolt esetben, ha ugyanazon területen tevékenykednek és az elért eredmények együttes munkájuknak köszönhetők, két személy részére adományozható. 

A díj adományozására beérkező javaslatokról a bizottsági bírálatot követően a képviselő-testület hoz döntést. A kitüntetést a 2025. évi városi sportgálán adják át. 

Javaslatot tehet a Mosonmagyaróvár Város Sportdíja esetében önkormányzati képviselő, városi sportegyesület, sportszervezet vezetője, a város polgármestere. 

A javaslatokat november 30-ig kell eljuttatni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását. 

A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Horváthné Szemerits Katalin humán kapcsolatok csoportvezető nyújt a 96/577-808-as telefonszámon. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában