A legkiválóbbak

1 órája

Előléptetések, jutalmak Győr-Moson-Sopron tűzoltóinak

Ünnepi állománygyűlésen jutalmazták a legkiválóbbakat.

Kisalföld.hu

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság állománya idén is tisztelgett az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei előtt. A katasztrófavédelem központjában október 21-én megtartott ünnepi állománygyűlésen elismeréseket is átadtak a legkiválóbbaknak. 

Nemzeti ünnepünk, október 23-a, az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulója alkalmából dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként tanácsosi címet adományozott Bödör Krisztián tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjének.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a katasztrófavédelem főigazgatója a szolgálati feladatok kiemelkedő teljesítéséért soron kívül előléptette tűzoltó törzszászlóssá Fekete Szabolcs tűzoltó zászlóst, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító referensét.

A főigazgató beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Balassa Richárd tűzoltó törzsőrmestert, a Csornai Katasztrófavédelmi Őrs gépjárművezetőjét.

Az ünnepséget a Szózat hangjai, illetve dr. Mógor Judit tű. vezérőrnagy, hatósági főigazgató-helyettes gratuláló szavai zárták.

Fotók: gyor.katasztrofavedelem.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában