Kiadás

3 órája

Beleden kiosztják a szociális tűzifát

A beledi képviselő-testület döntött a szociális tűzifa elosztásáról, elbírálta a kérelmeket és meghatározta a támogatottak körét. A polgármesteri hivatalban az osztás időpontját is meghatározták.

Kisalföld.hu

Az igénylők több napon is elszállíthatják a fát, de fontos, hogy a szállításról nekik kell gondoskodni, ebben az önkormányzat nem tud segíteni. A tüzelőt a vásártéren, a tűzoltószertár mellett vehetik át az érintettek. 

Október 25-én, pénteken reggel nyolc órától tizenkét óráig, illetve délután egy órától négy óráig, október 26-án, szombaton reggel nyolctól déli tizenkettőig állnak rendelkezésükre a városháza munkatársai. 

Pótkiadási napot is megjelöltek azok miatt, akiknek e két időpont nem felel meg. Ez október 28., hétfő déli tizenkét órától három óráig. Amennyiben a tűzifát nem viszi el valaki, úgy annak kiadására később már nem lesz lehetőség. Rossz időjárás esetén későbbi időpontot jelölnek meg, amiről mindenkit értesít a hivatal. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában