Szüreti Fesztivál

2 órája

Szántóversennyel indul a Szüreti Fesztivál Fertőszentmiklóson

A hétvégén rendezik meg a Szüreti Fesztivált Fertőszentmiklóson, ahol a finom borok, látványos felvonulás, szórakoztató előadások és az éjszakába nyúló mulatozás mellett megtartják a IX. Győr-Moson-Sopron Vármegyei szántóversenyt is.

Kisalföld.hu

A fertőszentmiklósi Szüreti Fesztivált szeptember 21-én, szombaton rendezik meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával. A nap a IX. Győr-Moson-Sopron Vármegyei szántóversennyel kezdődik. Majd 14 órától kezdődik a traktoros, lovas és kisvonatos felvonulás, amit Horváth Tibor polgármester megnyitója követ. A szántóverseny, és a Szüreti Fesztiválra meghirdetett rajzverseny eredményhirdetését tartják meg. A jelenlévőket az Európai Borlovagrend Soproni Legáció is köszönti, melyben közreműködik a Fertőszentmiklósért Egyesület Férfi Dalköre és a Senior Örömtánc csoport. Délután, 17 órától a Yahamo Brass Band, illetve a Rozmaring Népdalkör és Citerazenekar ad műsort, 18 órától pedig A Nyughatatlan zenekar lép a színpadra. Az estet a Neoton Party Banddal zárják a résztvevők. Továbbá a rendezvény ideje alatt lesz Borok és Kistermelők utcája, gyermeksziget a Nyuszimurival, ugrálóvár, lángos és büfé. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában