Kétharmad

2024.09.16. 12:13

Rábaszentmihály választott: Németh Balázs polgármester változást ígér a faluban

Rábaszentmihály polgármestert választott, meggyőző fölénnyel szavaztak Németh Balázs a választópolgárok. A voksok 67,98 százalékát szerezte meg Rábaszentmihály új vezetője.

Cs. Kovács Attila

Egy három gyermekes édesapa, Németh Balázs lett Rábaszentmihály új polgármestere. Vasárnap időközi választáson kapott bizalmat a helyiektől, jelentős különbséggel a másik jelölt, Takács Katalin előtt. Németh Balázs a kisalfold.hu-nak elmondta: tősgyökeres rábaszentmihályi családból származik, születése óta a faluban él, így ismeri a helybelieket, a gondokat, problémákat. Elsősorban komfortosabbá szeretné tenni a községet. Választási szórólapján úgy hirdette önmagát, mint aki változást hoz a település életébe.

Rábaszentmihály
Meggyőző fölénnyel nyert Rábaszentmihály új polgármestere. Fotó: valasztas.hu

Rábaszentmihályon változást ígér

- Nagyon friss még az eredmény. Ahhoz, hogy a konkrét munkát elkezdhessem, meg kell ismernem az önkormányzat gazdálkodását, gazdasági helyzetét, a lehetőségeket. Nagyon fontosnak tartom, attól függetlenül is, hogy milyen pénzügyi állapotban van a falu, hogy a komfortját javítsam. Gondolok például járdák építésére, de olyan intézkedésekre is, mint tájékoztató utcatáblák kihelyezése - beszélt a tervekről Németh Balázs.

Az új polgármester tehát családjával, három gyermekével Rábaszentmihályon él. Dolgozni Győrbe jár, az Audi munkatársa. A polgármesteri teendőket főállású munkája mellett, társadalmi megbízatásúként látja el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában