Inzultált egy családot

2 órája

Ámokfutó az M86-oson – Azt gondolta, GTA-t játszik és minden az övé

Ámokfutó garázdálkodott a napokban az M86-os főúton, Beled közelében. Állítólag egy román állampolgárságú autós inzultált egy beledi családot. Ugyanaz a férfi nem sokkal később már a csornai vasútállomáson jelent meg, ahol a parkolóban próbált autókat "szerezni". Tisztára úgy viselkedett, mintha egy videós játékban szerepelne és ezért az utcán "minden az övé".

Kisalföld.hu

Az első sértett a közösségi oldalára kitett beszámolójában leírja: szombaton reggel, fél nyolc körül az M86-os autóúton Csorna és Beled között arra lettek figyelmesek, hogy az autó, amelyik jó ideje már a "nyakukon volt", túl közel megy hozzájuk. Megpróbáltak lehúzódni, hogy elengedjék, mire a másik is lassított és hátulról beléjük ütközött. Az édesapa erre kiszállt a kocsiból, hogy tisztázza a helyzetet, de az elkövető gázt adott és fellökte őt. A férfi elindult, de aztán megfordult az időközben a járműből kiszálló nőt is el akarta ütni, aki a szalagkorlátot átlépve próbált menekülni. A leírásban megjegyzi, komoly sérülést ugyan nem szenvedtek, de pszichésen mennyire lesz könnyű kiheverniük a történteket.

A zavart férfi a szalagkorlátnak ütközve állt meg az M86-oson. Fotó: Répcelaki Önkormányzati Tűzoltóság

Az idegennek nem volt elég, amit addig tett. A belediek autóját akarta elvinni, nyitogatta az ajtaját, de ezt sikerült megakadályozni, erre a helyszínről "lelépett". A rendőrséget értesítették a sértettek, akik időközben elkapták a tettest, mert nekihajtott a korlátnak. A hölgy még annyit jegyzett meg, hogy a rendőrség miatt fáradsága miatt volt agresszív.

Ugyanez a férfi pár óra múlva a csornai vasútállomás parkolójában jelent meg, de ki egy másik internetes beszámolóból. Zavartan viselkedett, kinyitott egy autót, be akart ülni és a kulcsokat követelte. A jármű tulajdonosa ezt megakadályozta és hívta a 112-t. Közben egy idős házaspár érkezett a parkolóba, a támadó a sofőrt félrelökve beugrott és el akart hajtani. Végül közös erővel ezt sikerült ezt is megelőzni. 

Aztán odaértek a rendőrök és intézkedtek. A leírás szerint a tettes agresszívan ellenállt és tovább nyitogatta az autókat, végül a rendőrök megbilincselték és mentőt hívtak hozzá. 

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Vas vármegyei és a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőr-Főkapitányságokat is. Amint tájékoztatást kapunk, frissítjük írásunkat. A fotókat a Répcelaki Önkormányzati Tűzoltóság készítette. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában