Egykori Gárdonyisok

2 órája

55 éves találkozót tartottak

Szeptember 14-én, szombaton a Gárdonyi úti Gimnázium (a Pattantyús elődje) 1969-ben érettségizett C osztályából tizenhárman a Kristály Étteremben ünnepeltük az 55 éves érettségi találkozónkat.

Kisalföld.hu

A megjelent osztálytársak: Ágoston Mária, Csizmadia Sándor, Dubovány Ibolya, Gábor Gabriella, Gecsey Teréz, Horváth Erzsébet, Horváth Gábor, Kondor Hedvig, Remsperger Mária, Simon Anna, Szarvas Anikó, Szekeres László és Szörényi Miklós. Többen betegség miatt, ketten családi ok és egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak velünk ünnepelni.

 

Megemlékeztünk elhunyt osztályfőnökünkről és elhunyt osztálytársainkról. Jó hangulatban vacsoráztunk Az 55. évfordulóra készíttetett torta nagy tetszést aratott. Vidám, kötetlen beszélgetésekkel, a régi és az új élmények felelevenítésével tettük emlékezetessé találkozásunkat. Azt, hogy ilyen összetartó csapattá kovácsolódtunk, köszönhettük osztályfőnökünknek Panajotu Takisznénak, aki már 11 éve nincs közöttünk. Élményekkel teli hangulatban köszöntünk el egymástól. Jövőre újra együtt… Kép és tudósítás: Szörényi Miklós

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában