Divat és trend

2024.08.28. 12:29

Tündérszépek – Algács Lia, a győri szépség szereti a vagányabb ruhaszetteket –fotók

A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember végén rendezik meg Budapesten. Addig is eseménydús nyár vár a lányokra, hiszen többek között felkészítő táborban vesznek majd részt, portfóliófotózásokon, klipforgatásokon kell bizonyítaniuk. Vármegyénket a soproni Magyar Dóra és a győri Algács Lia képviselik a Tündérszépek 2024 versenyben.

Kisalföld.hu

Nemrég ült össze a Tündérszépek szakmai zsűrije, hogy eldöntse, kik azok a lányok, akik részt vehetnek a 2024-es verseny fináléjában. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ítészek alapján vármegyénket a soproni Magyar Dóra képviseli a döntőben. Nem olyan rég lezárult a közönségszavazás is, aminek győztese a győri Algács Lia lett. Így ők ketten lehetnek ott a Tündérszépek 2024 fináléjában. 

Tündérszépek – Algács Lia szereti az elegáns, és a vagányabb ruhaszetteket is.
Tündérszépek – Algács Lia szereti az elegáns, és a vagányabb ruhaszetteket is.

Napjainkban már javában készülnek a döntőre a lányok. Azonban nem csak a felkészüléssel telnek mindennapjaik, Lia örömmel mesélt portálunknak nemrég a divatról, amiért egészen kiskora óta rajong. 

– Kiskorom óta nagyon szeretek öltözködni, készülődni, ezt a témát nagyon közel érzem magamhoz. A trendeket is figyelemmel szoktam követni, de csak ami igazán tetszik, azokat szoktam hordani és kipróbálni. A legfontosabb a ruhadarab kiválasztásánál, hogy jól érezzem benne magam, és ne csak azért hordjam, mert épp trendi. Általában a hangulatomtól függően szoktam kiválasztani a szettjeimet, amiket hordok. Van, hogy elegánsan szeretek öltözködni, van, hogy kicsit lazábban –fogalmazott portálunknak a győri Algács Lia. 

Tündérszépek – Algács Lia szereti a vagányabb ruhaszetteket 

Mint mondta, szereti a vagányabb szetteket, de emellett a farmer kombó, illetve a testhez álló ruhákat is szívesen látja magán. Sokszínű a ruhatára, szereti az elegáns, kicsit extrább ruhadarabokat is. 

– Szeretem feldobni az egyszerűbb szetteket valamiféle nagyobb megjelenésű kiegészítővel. De egy melegítőben is ki tudom fejezni magam a hétköznapokban. A nagyon kirívó ruhák egy adott eseményre beleférhetnek, bár nem szoktam túlságosan keveset takaró ruhákat hordani. Szeretem a magassarkús, igazi csajos szetteket, így egy estélyiben is szívesen ki próbálnám magam. A sportos múltam miatt pedig vagányabb, kicsit lazább vonalat is megpróbálnék, amit feldobnék egy csinos magassarkúval. Egyre jobban odafigyelek, hogy mihez, milyen ékszert, napszemüveget vegyek fel. Nagyon fel tudja dobni a szettet véleményem szerint egy hangsúlyban lévő ékszersor –fogalmazott Algács Lia.

A soproni Magyar Dórára, és a győri Algács Liára a nyár folyamán portfóliófotózások, ruhapróbák és táncórák várnak. Hamarosan mindketten a fővárosba utaznak, hogy a finálé előtt felkészítő táborban vegyenek részt. A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember végén rendezik majd meg Budapesten. 

A tét hatalmas: 2024 Tündérszépe 1 évig egy OMODA 5 típusú autó boldog tulajdonosa lesz, a verseny fáradalmait kipihenheti egy két főre szóló egyiptomi nyaraláson, valamint egy értékes mobiltelefonnal és kozmetikai szépségcsomaggal is gazdagodik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában